Kā izslēgt paziņojumus no grupas ziņojuma operētājsistēmā iOS 9

Grupu ziņojumi ir ērta funkcija jūsu iPhone, kas atvieglo vienas un tās pašas informācijas saziņu starp daudziem cilvēkiem. Īsziņu sūtīšana ar vairākiem cilvēkiem parasti nozīmē, ka būs vairāk ziņojumu, un lielas sarunas paziņojumi ātri var kļūt satriecoši.

Par laimi jūsu iPhone ir funkcija “Netraucēt”, kuru varat ieslēgt vai izslēgt atsevišķām ierīču ziņojumu sarunām. Tālāk sniegtais ceļvedis parādīs, kā atrast šo iestatījumu, lai jūs savā iPhone tālrunī varētu izslēgt paziņojumus par vienu grupas ziņojumu.

Grupas ziņojumu paziņojumu izslēgšana operētājsistēmā iOS 9

Šajā rakstā norādītās darbības tika veiktas, izmantojot iPhone 6 Plus, operētājsistēmā iOS 9.2. Kad esat izpildījis šīs darbības, jūs vairs nesaņemsit paziņojumus no noteiktas grupas ziņas. Ja vēlaties pielāgot paziņojumu izturēšanās veidu visiem jūsu īsziņu paziņojumiem, varat izlasīt šo rakstu.

Tālāk ir norādīts, kā izslēgt paziņojumus no grupas ziņojuma operētājsistēmā iOS 9 -

  1. Atveriet lietotni Ziņojumi .
  2. Atlasiet grupas ziņojumu.
  3. Augšējā labajā stūrī pieskarieties pogai Detaļas .
  4. Pieskarieties pogai Netraucēt pa labi, lai to ieslēgtu.

Šīs ir tās pašas darbības, bet ar attēliem -

1. darbība: atveriet lietotni Ziņojumi .

2. solis: atlasiet grupas ziņojumu sarunu, kurai vēlaties izslēgt paziņojumus.

3. solis: pieskarieties zilajai detaļas pogai ekrāna augšējā labajā stūrī.

4. solis: pieskarieties pogai pa labi no Netraucēt, lai ieslēgtu opciju. Jūs zināt, ka šīs sarunas paziņojumi tiek izslēgti, kad ap pogu ir zaļš tonis. Paziņojumi ir izslēgti zemāk redzamajā attēlā.

Ņemiet vērā, ka jūs joprojām saņemsit ziņojumus, un grupas sarunas dalībnieki nezina, ka esat klusējis sarunas paziņojumus.

Vai jūs kādreiz esat uzaicināts tikai uz grupas ziņojumu, un neesat pārliecināts, kā sākt savu? Uzziniet, kā savā iPhone tālrunī izveidot grupas ziņojumu, lai vienlaikus varētu sūtīt īsziņu vairākiem cilvēkiem.

© Copyright 2021 | computer06.com